ARSIMIN E MESËM 2021/2022 KUSHTET PËR ARSIMIN FILLOR 2021/2022

SHPALLJE
REGJISTRIMIT I NXËNËSVE NË VITIN E PARË
ARSIMI I MESËM VITI SHKOLLORË 2021/2022 - AFATI I REGJISTRIMIT NË QËRSHOR
(APLIKIMI I PARË)
KETU

NË VITIN E PARË ,NË VITIN SHKOLLORË 2021/2022 MUND TË REGJISTROHEN 170 NXËNËS NË 5 PARALELE(136 NXËNËS NË KATËR PARALELE ME MESIM NË GJUHËN MAQEDONASE DHE 34 NXËNËS ME MESIM NË GJUHËN SHQIPE) NË TË CILËN DO TË DHE LOGARITEN NXËNËSIT ÇË PËRSËRITIN VITIN (NËSE KA)


FLETËPARAQITJE

ARTI MUZIKOR | PROFILImuzicient interprestues

ARTI MUZIKOR | PROFILImuzicient teoreticient

ARTI I BALETIT | PROFILIbalerin per balet klasik

ARTI I BALETIT | PROFILIbalerin per balet modern

ARTI I BALETIT | PROFILI – valltare/ kengetare tradicional